Etsimme suunnittelijaa!

Hei suunnittelija!

Tietoa tehtävästä

Geo-Master Oy on toiminut rakennushankkeiden geoteknisenä asiantuntijana jo vuodesta 1984. Palvelemme kiinteistön omistajia, rakennuttajia ja urakoitsijoita isoissa ja pienissä uudis- ja korjausrakentamishankkeissa ympäri Suomen. Katso lisää: www.geo-master.fi

Etsimme nyt SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiimiämme.

Pääasiallinen tehtäväsi on toimia vastuullisena suunnittelijana pohjarakennuskohteissa sekä muissa geotekniikan asiantuntijuutta edellyttävissä hankkeissa. Projektista riippuen toimit osana tiimiä tai itsenäisesti. Tyypillisiä päivittäisiä työtehtäviäsi ovat esim. pohjarakenne-, ympäristö- ja/tai aluesuunnittelutehtävät sekä pima-tutkimuksiin liittyvät tehtävät. Töitä tehdään arkisin 37,5h/viikko ja toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa Skanssin lähettyvillä. Voit toimia tehtävässäsi myös muualta Suomesta käsin.

Alalle soveltuva koulutus (esim. DI, insinööri AMK/YAMK, tutkinto geotekniikasta, rakennusgeologiasta tai infra-alalta) tai muu aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä suunnitteluohjelmien käyttökokemus ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta alalta, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, omatoimisuutta, innostavaa asennetta, luotettavuutta, joustavuutta sekä kykyä oppia ja omaksua uusia asioita.

Tarjoamme:
• Vakituisen, haastavan ja monipuolisen työn
• Ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön
• Kiinteän kuukausipalkan ja hyvät luontaisedut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostitse (otsikoi haettavan tehtävän mukaan). Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut arkisin klo 8–17.

https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/suunnittelija-geo-master-oy-turku/1692300

Ajankohtaista

Kesälomat 2023

Olemme lomalla 10.7. – 6.8.2023, jolloin toimistomme on suljettuna. Kiireellisissä asioissa tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla. Lämmintä kesää kaikille!

Lue lisää »

Geo-Master Oy:lle uusi vetäjä

Geo-Master Oy:n joukkue on siirtynyt uuteen aikakauteen, kun Antti Torppa on nimitetty yrityksen toimitusjohtajaksi 1.10.2022 alkaen. Torppa on toiminut yrityksen kehitysjohtajana elokuusta 2021 lähtien. Vuonna

Lue lisää »

Kesälomat 2022

Olemme lomalla viikot 28-31, jolloin toimistomme on suljettuna. Kiireellisissä asioissa tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla. Lämmintä kesää kaikille!

Lue lisää »

Etsimme suunnittelijaa!

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa Skanssin lähettyvillä ja töitä tehdään arkisin 37,5h/viikko. Tehtävässä tulet tekemään geotekniseen suunnitteluun

Lue lisää »