Etsimme suunnittelijaa!

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa Skanssin lähettyvillä ja töitä tehdään arkisin 37,5h/viikko.

Tehtävässä tulet tekemään geotekniseen suunnitteluun liittyviä pohjarakenne-, ympäristö- ja/tai aluesuunnittelutehtäviä sekä tietomallinnustehtäviä osana rakentamishankkeiden geoteknistä asiantuntijaorganisaatiota. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla alalle soveltuva koulutus tai muuta tehtävään soveltuvaa kokemusta. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle tulossa olevat tuoreet kyvyt ja olemme valmistautuneet antamaan sinulle kattavan perehdytyksen. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, omatoimisuutta, innostavaa asennetta, luotettavuutta, joustavuutta sekä kykyä oppia ja omaksua uusia asioita.

Tarjoamme:
• Vakituisen, haastavan ja monipuolisen työn
• Ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön
• Kiinteän kuukausipalkan ja hyvät luontaisedut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koskelle, puh. 0504110470, sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Hakuaika 21.03.2022 – 03.04.2022

Ajankohtaista

Kesälomat 2023

Olemme lomalla 10.7. – 6.8.2023, jolloin toimistomme on suljettuna. Kiireellisissä asioissa tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla. Lämmintä kesää kaikille!

Lue lisää »

Etsimme suunnittelijaa!

Hei suunnittelija! Tietoa tehtävästä Geo-Master Oy on toiminut rakennushankkeiden geoteknisenä asiantuntijana jo vuodesta 1984. Palvelemme kiinteistön omistajia, rakennuttajia ja urakoitsijoita isoissa ja pienissä uudis- ja

Lue lisää »

Geo-Master Oy:lle uusi vetäjä

Geo-Master Oy:n joukkue on siirtynyt uuteen aikakauteen, kun Antti Torppa on nimitetty yrityksen toimitusjohtajaksi 1.10.2022 alkaen. Torppa on toiminut yrityksen kehitysjohtajana elokuusta 2021 lähtien. Vuonna

Lue lisää »

Kesälomat 2022

Olemme lomalla viikot 28-31, jolloin toimistomme on suljettuna. Kiireellisissä asioissa tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla. Lämmintä kesää kaikille!

Lue lisää »