Geo-Master Oy:lle uusi vetäjä

Geo-Master Oy:n joukkue on siirtynyt uuteen aikakauteen, kun Antti Torppa on nimitetty yrityksen toimitusjohtajaksi 1.10.2022 alkaen. Torppa on toiminut yrityksen kehitysjohtajana elokuusta 2021 lähtien.

Vuonna 1984 toimintansa aloittanut suunnittelutoimisto on ollut osittain henkilöityneenä pitkäaikaiseen toimitusjohtajaansa dipl.ins. Jyrki Suomiseen. “Geo-Master Oy on kuitenkin henkilöstönsä omistama asiantuntijayritys, ja uuden vetäjän valinnassakin on ollut tärkeää, että työntekijät ovat olleet siitä päättämässä,” sanoo Suominen, joka on lupautunut toimimaan jatkossa yrityksen suunnittelijoiden apuna erityisasiantuntijan tehtävissä tarvittavissa määrin.

Geo-Master Oy:n palvelut asiakkailleen jatkuvat entisellään, mutta uutena toimitusjohtajana Antti Torpalla on selkeä tavoite myös kasvattaa liiketoimintaa, sekä kehittää prosesseja niin, että yritys voisi yhden luukun periaatteella palvella asiakkaitaan entistä laajemmin: ”Haluan laajentaa tuoteportfoliotamme, ja pyrin myös palkkaamaan yhdeksänhenkiseen tiimiimme uusia kovia ammattilaisia.”

Viime vuodet tasaista miljoonaliikevaihtoa tehneen Geo-Master Oy:n asiakkaita ovat isot rakennuttajayhteisöt, teollisuus, julkinen sektori ja kiinteistöyhtiöt. ”Nopeaa ja laadukasta työtämme arvostetaan. Meiltä asiakas saa aina sen, mitä on luvattukin. Asiat etenevät sujuvasti aikataulussa siitä lähtien, kun annamme tarjoukset, aina siihen asti, kun lopputuotos on asiakkaalla,” Antti Torppa lupaa. 

Ajankohtaista

Kesälomat 2023

Olemme lomalla 10.7. – 6.8.2023, jolloin toimistomme on suljettuna. Kiireellisissä asioissa tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla. Lämmintä kesää kaikille!

Lue lisää »

Etsimme suunnittelijaa!

Hei suunnittelija! Tietoa tehtävästä Geo-Master Oy on toiminut rakennushankkeiden geoteknisenä asiantuntijana jo vuodesta 1984. Palvelemme kiinteistön omistajia, rakennuttajia ja urakoitsijoita isoissa ja pienissä uudis- ja

Lue lisää »

Kesälomat 2022

Olemme lomalla viikot 28-31, jolloin toimistomme on suljettuna. Kiireellisissä asioissa tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla. Lämmintä kesää kaikille!

Lue lisää »

Etsimme suunnittelijaa!

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa Skanssin lähettyvillä ja töitä tehdään arkisin 37,5h/viikko. Tehtävässä tulet tekemään geotekniseen suunnitteluun

Lue lisää »

Etsimme projektipäällikköä!

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa Skanssin lähettyvillä ja töitä tehdään arkisin 37,5h/viikko. Tehtävässä toimit hankkeesta riippuen osana

Lue lisää »