Rekry on nyt auki!

Etsimme vanhempaa ja nuorempaa geosuunnittelijaa. Meillä pääset vastaamaa geosuunnitteluprojekteista itsenäisesti sekä yhdessä muun suunnitteluryhmän kanssa. Pääset käyttämään asiantuntijuuttasi monipuolisissa hankkeissa, sekä tuomaan omaa näkemystäsi modernin suunnittelumaailman toimintamalleihin. Muokkaamme toimenkuvaasi osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, mutta asiakaslähtöinen toimintatapa ja pelaaminen yhtenä joukkueena ovat perusedellytyksiä menestyäksesi tehtävässä.

Viimeinen hakupäivä on 6.12.2021, mutta jätä hakemuksesi mahdollisimman pian antti.torppa@geo-master.fi sillä tehtävät täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa arkisin klo 9–15 kehitysjohtaja Antti Torppa, p. 0400 537 300 / antti.torppa@geo-master.fi

Ajankohtaista

Vinkkipalkkio!

Tunnetko geosuunnittelun ammattilaista? Vinkkaa siitä meille ja voit saada 1.000 €:n vinkkipalkkion, mikäli palkkaamme hänet! Lähetä sähköpostiosoitteeseen antti.torppa@geo-master.fi vinkattavan nimi ja puhelinnumero sekä omat yhteystietosi.

Lue lisää »

Haemme alan ammattilaisia

Oletko saanut kannuksia pohjatutkimuksen, geosuunnittelun tai mittaustekniikan parissa? Onko Sinulla pidempää kokemusta alalta vai oletko juuri valmistumassa? Haemme jatkuvasti huipputyyppejä eri tehtäviin! Näytä asennetta ja

Lue lisää »